Spaarprogramma

Digitaal sparen met Piggy!

Bij  Vishandel Nieuwland stappen we over op een nieuw spaarsysteem. Losse zegeltjes en spaarkaarten zijn daarmee verleden tijd. Die moderne vorm van sparen doen we met Piggy, een digitaal spaarsysteem met een pasje, sleutelhangerpas of via de app.

Voordelen
De digitale pas heeft een paar voordelen. Zo krijgt u met een Piggy-pas voor elke euro aan boodschappen één punt. Dus 1 euro = 1 punt. Met het oude spaarsysteem kreeg u voor elke €5 één spaarkaart, vanaf nu wordt dus elke euro omgezet in punten. Daarnaast maken ook andere winkels in gebruik van de Piggy-pas. Zo heeft u voor meerdere winkels maar één Piggy-pas nodig!

Spaardoelen

In onze winkels ziet u altijd hoeveel punten u nodig heeft en welke spaardoelen er op dat moment zijn. De nieuwe Piggy-pas is een leukere, makkelijkere en snellere manier van sparen. Zien we u snel in de winkel om uw oude kaarten om te zetten? Heeft u vragen over de privacy rondom de pas? Lees hieronder verder.

Privacy & Piggy

Wij zijn overgestapt op het digitale spaarsysteem van Piggy. We begrijpen dat u wellicht vragen heeft over het gebruik van uw gegevens voor dit digitale systeem. Daarom stellen wij u graag gerust:

  • Elke pas heeft een uniek kenmerk nodig. Daarom wordt de pas gekoppeld aan uw e-mailadres of aan uw telefoonnummer. Meer gegevens hebben we niet nodig. U mag zelf kiezen waar uw voorkeur naar uitgaat.
  • Geeft u uw telefoonnummer op, dan kunnen wij hier niets mee. Het is alleen nodig voor de registratie van uw Piggy-pas.
  • Natuurlijk kunnen wij uw telefoonnummer wel opzoeken in het systeem, maar we gaan u echt niet bellen om u telefonisch door te geven wat de aanbiedingen van de week zijn. Niet alleen ontbreekt ons de tijd, dat is ook niet het doel van dit spaarsysteem.
  • Geeft u uw e-mailadres op, dan wordt deze opgeslagen in onze eigen database. Het e-mailadres wordt niet gedeeld met derden.
  • U ontvangt dan eenmalig een mail dat u bent aangemeld en kunt er dan eventueel voor kiezen om ook de Piggy-app te downloaden.
  • Daarnaast kunnen wij u per e-mail onze aanbiedingen sturen. De verwachting is dat we dat niet structureel doen, want we hebben geen marketingafdeling. We zijn gewoon uw visspecialist op de hoek en vooral goed in vis en visspecialiteiten.
  • Wilt u deze e-mails toch niet ontvangen, dan kunt u zich met één klik afmelden en gebruiken we dus ook uw e-mailadres nergens meer voor.

Kortom: sparen met Piggy betekent dat we alleen uw telefoonnummer of e-mailadres nodig hebben voor de registratie. Per mail kunnen wij u aanbiedingen sturen, waar u zich eenvoudig voor af kunt melden. Dat is dan ook het enige dat wij met deze gegevens kunnen en willen doen.

Volendammer vishandel Nieuwland
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord