Zeeuwse Creuses

 19,95

De zeeuwse creuse, ook wel bolle, holle, wilde, Japanse of Portugese oester, voelt zich zeer goed thuis in de Nederlandse wateren. Dankzij de veel kortere voortplantingscyclus (2 tot 3 jaar) kan deze oester in grote hoeveelheden gekweekt worden. De schelp heeft een diepe kom en een grillig gevormde buitenkant. De maten worden aangeduid met Romeinse cijfers: I, II,III. Smaakkenmerken: een zilte metaalachtige, licht romig.

Verpakking per dozijn.

Beschrijving

De zeeuwse creuse, ook wel bolle, holle, wilde, Japanse of Portugese oester, voelt zich zeer goed thuis in de Nederlandse wateren. Dankzij de veel kortere voortplantingscyclus (2 tot 3 jaar) kan deze oester in grote hoeveelheden gekweekt worden. De schelp heeft een diepe kom en een grillig gevormde buitenkant. De maten worden aangeduid met Romeinse cijfers: I, II,III. Smaakkenmerken: een zilte metaalachtige, licht romig.

Winkelmand