Geef op tijd uw kerstbestellingen door!

De kerstdagen staan alweer voor de deur. Wat is de tijd toch snel gegaan!

Graag willen we u deze kerst weer voorzien van superieure kwaliteit visspecialiteiten. Om dat zo goed mogelijk te regelen willen we u vragen om uw bestelling tijdig aan ons door te geven. Dit kan via onze website maar u bent natuurlijk van harte welkom in de winkel om uw bestelling door te geven. Zeker als u speciale wensen heeft is de laatste optie aan te bevelen.

Piggy narrowcasting kerst.jpg

Graag ontvangen we uw bestelling voor de kerst uiterlijk zaterdag 22 december. Voor oudjaar hebben we uw bestelling graag de uiterlijk de 29e binnen. Tot slot willen we u nog even wijzen op de extra openingtijden.

Zondag 23 en zondag 30 december zijn we geopend tussen 11.00 -17.00 uur.

Kijk ook rustig even rond op onze website.

Prettige dagen gewenst!